Zavirovaný marketing

#MARKETINGEM PROTI KRIZI

15.12.2020
ondrej.novak

#MARKETINGEM PROTI KRIZI

Stáli jsme za zrodem mimozemšťana Alzy a úspěchem mnoha značek jako Oresi, Alavis, Strážnické brambůrky, bikero.cz a řady dalších. Proto jsme chtěli zasaženým podnikatelům zdarma věnovat svůj čas a dodat naději – ukázat jim konkrétní příběhy, jak je možné fungovat i s tím málem, co zbývá. Aby tuhle situaci dokázali vnímat jako příležitost a začít zase podnikat.

Stejně jako Vy, i my máme známé a kamarády, které současná krize zasáhla opravdu tvrdě. Ať už jsou to majitelé restaurací, manažeři hotelů, fitness trenéři nebo další podnikatelé, kteří víc a víc propadají beznaději. Rozhodli jsme se jim pomoci tím, co umíme. A jako reklamní agentura nejlépe umíme marketing. Na konci října jsme proto spustili sérii online přednášek zdarma, a zpětná vazba je až na technické “porodní bolesti” velmi pozitivní. Doufáme tedy, že myšlenky, inspirace a následná diskuse nad reálnými problémy někomu skutečně pomohly v jeho podnikání. Pokud se objeví zajímavá témata, budeme s webináři pokračovat. Protože, jak se říká, cokoliv jsi jinému dal, sobě jsi dal, a když každý přispěje tím, co umí nejlépe, bude se nám všem lépe dýchat (třeba i přeš roušku :-)).

Všechny přednášky vč. anotace a odkazů na jednotlivá videa naleznete na našem blogu:

  • Jak dál prodávat i v současné krizi (Milan Drozen a Honza Coufal) – poučte se z příběhů těch, kteří během krize vyrostli.
  • Kdo? Co? Jak? Základní otázky marketingu (Michal Novák)  – identifikujte svého zákazníka a zjistěte, co mu říct, aby si váš produkt koupil, a jak mu to říct, aby vašemu sdělení porozuměl a uvěřil.
  • Typy médií a jak je využít pro svou reklamu (Michal Hatlapatka, Adam Hazucha, Jakub Hořák) – všechna média fungují, jen se musí použít správně.
  • Připravte se na re-opening (Ondřej Bystroň) – kdo se pečlivě připraví na znovuotevření své provozovny, bude mít obrovskou výhodu oproti těm, kteří tak neučiní.
  • Jak komunikovat se zákazníkem (Rastislav Zachar) – spoustu rad, jak na komunikaci se zákazníkem, a další krizová témata si pro vás připravil náš dlouholetý partner a uznávaný lektor ze společnosti Business Success.